Lajme

Sali Asllanajt i pensionohet drejtori i Inspeksionit, ja kënd e emëron në vendin e tij


Publikuar më:


Sedat Kuçi, nga Suhareka ka marrë këtë post pasi ish drejtori i deritashëm  Rraif Fetiu u pensionua.

Sedat Kuçi  ka të kryer Fakultetin e Bujqësisë, ndërsa deri tash ka ushtruar funksione të ndryshme, ka qenë drejtor në ish ndërmarrjen NBI “ Suhareka”, pastaj drejtor  i drejtorisë komunale për Bujqësi në mandatin e kaluar që udhëhiqte Sali Asllanaj. Është anëtar I LDK-së,  i martuar dhe baba i tre fëmijëve. /Lajmi.net

Comments
To Top