Ferizaj

Sa bukur duket bora në Shtrazë të Kaçanikut


Publikuar më:


Pamje si në filma, bukur duket bora në Shtrazën e Kaçanikut.

Temperaturat në Republikën e Kosovës kanë rënë në -4 gradë celsiusë.

Kësisoj, shumë fshatra dhe qytete janë mbuluar nga bora.

Në disa foto më poshtë, fshati turistik nga Kaçaniku, Shtraza.

Image may contain: snow, sky, outdoor and nature
Image may contain: tree, sky, outdoor and nature
Image may contain: snow, tree, dog, plant, outdoor and nature

You May Like

To Top