Ferizaj

Rruga për në Brezovicë e kalueshme


Publikuar më:


Edhe pse sfidë e madhe për të liruar rrugën për në Brezovicë pas reshjeve të mbrëmshme të borës, ku edhe pengesa kryesore janë veturat e parkuara rreth rrugës të cilat e pengojnë këtë proces, kompania përgjegjëse e mirëmbajtjes së rrugëve është kujdesur që të rruga të jetë e kalueshme.

Sipas informatave të FerizajPress, rruga është pastruar dhe mund të kalohet lirshëm deri në Brezovicë. /FerizajPress

To Top