Ferizaj

Rriten pensionet në Kosovë


Publikuar më:


Pensionistët të cilët kanë marrë pensione deri në 100 euro, për muajin, janar shkurt dhe mars do të përfitojnë nga 30 euro më shumë.

Këtë e ka bërë të ditur Ministri në detyrë i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Recicia, përmes një postimi në llogarinë e tij në facebook.

“Sapo miratuam vendimin për dyfishimin e asistencës sociale për të gjithë përfituesit e asistencës sociale për muajt janar, shkurt dhe mars. Gjithashtu për muajt janar, shkurt dhe mars kemi marrë vendim për rritjen e të gjitha pensioneve në vlerë prej 30 euro për secilin përfitues të skemave pensionale dhe beneficioneve të cilët përfitojnë shumën deri në 100 euro”, ka thënë, Reçica.

To Top