Ferizaj

Rizah Reshani me librin e ti të parë pĕr lexuesit


Publikuar më:


Ditë më parë profesori i gjuhës shqipe dhe letërsisë,Rizah Reshani publikoi veprën e ti të parë “Pentagrami i Diellit”.Në brendësinë e libërit në 7 cikle janë 110 lirika për heronjtë,Dëshmorët e Martirët e të gjitha epokave.Librin e parë të profesor Reshanit e redaktoi Biser Mehmeti ndërsa recensent ishte Prend Buzhala.
Botimin e mundësoi Zyra e Kryetarit të Ferizajt,z.Agim Aliu,të cilin autori e falënderon publikisht në faqën e ti në Facebook.

To Top