Ferizaj

Rin’ON shpërndanë ndihma ushqimore për familjet në nevojë


Publikuar më:


Rin’ON  organizon aksion  humanitarë   për muajin e Ramazanit dhe Festës së Fitër Bajramit.

Javën e kaluar klubi Rin’On fillimisht mblodhi të holla në qendër të qytetit të Ferizajt me sofër dhe me këngëtare të klubit.

Gjithashtu ata hapën  ekspozitën me fotografie nga XhonB, ku këto të holla të cilat u mblodhën nga këto dy net u shpenzuan për ndihmë për 10 familje cilët përfituan ndihma  ushqimore për nder të Festës së Fitër Bajramit.

Vullnetarët të cilët ishin pjesë e këtij aksioni u ndanë tejet të kënaqur nga qytetarët të cilët nuk përtuan të ndihmonin edhe me të holla.

Pjesë e këtij aksioni ishte edhe kompania  Albana  e cila bëri bartjen e paketave  ushqimore falas në fshatra të ndryshme.

Rin’ON  uron secilin qytetarë human që ndihmuan në prag të kësaj Feste të begatshme e nuk menduan për të ngopur vetëm familjet e tyre.

Klubi Rin’ON premton edhe aktivitete të tjera humanitare për të ndihmuar qytetarët në nevojë!

13555758_1077686242278288_616641411_o 13556030_1077686202278292_1946586695_o 13569878_1077686225611623_1567507178_o 13570159_1077686235611622_1410799697_o 13579710_1077686218944957_591209488_o

To Top