Lajme

Rinia e PDK-së shpërndan ndihma për familjet në nevojë (Foto)


Publikuar më:


Kryetari i Rinisë së PDK-së, Dega në Prishtinë, Triumf Sadikaj tha se me rastin e festës së Kurban Bajramit kemi organizuar shpërndarjen e pakove ushqimore për familjet në nevojë, të cilat jetojnë në kryeqytetin tonë në Prishtinë.

“Në këtë ditë të shenjtë për besimtarët islamë, kemi organizuar shpërndarjen e pakove ushqimore për familjet në nevojë, të cilat jetojnë në kryeqytetin tonë në Prishtinë, të cilat familje duhet të jenë breng për të gjithë ne!”, tha kryetari Triumf Sadikaj.

Me këtë aktivitet human tashmë tradicional Rinia e PDK-së uron të gjithë besimtarët e fesë islame dhe Bashkësinë Islame të Republikës së Kosovës, me rastin e Kurban Bajramit, duke ju dëshiruar shëndet, paqe e lumturi, thuhet në njoftim.

rdk1 rdk2

 

Comments
To Top