Ferizaj

Rinia Demokratike e PDK-së shpërndan dhurata për fëmijët me Sindromin Down


Publikuar më:


Për nder  të festave të fundvitit, anëtarë të Rinisë Demokratike të Ferizajt, shpërndan dhurata për kategorinë më engjëllore të njerëzimit, për fëmijët e prekur me sindrom down.

“Ishte ndjenjë e papërshkrueshme t’i shohësh aq të lumtur teksa merrnin dhuratat. Mirëpo kjo (ndarja e dhuratave) mbetet veç një lumturi çasti. Ajo që këta fëmijë kanë me të vërtetë nevojë është trajtimi më i veçantë dhe benificionet shtesë nga shteti. Prandaj si rini do ta ngrisim zërin për plotësimin e ligjit për kategoritë e veçanta. Ne falënderojmë psikologen njëherit edhe koordinatore e qendrës Yllkën e cila është shumë e përkushtuar dhe u qëndron përditë pranë këtyre fëmijëve” ka thënë Valon Eshrefi kryetar i RDK-së  dega në Ferizaj.

Me këtë rast Forumi i  të rinjve të PDK-së dega Ferizaj ka uruar festën gjithë qytetarëve duke ju dëshiruar suksese, harmoni, shëndet e gjithë të mirat!

image3

Comments
To Top