Sport

RIGA IMERI nga Sllatina e Vitisë, ka triumfuar në KIMURA CUP në Nord-Ost të Gjermanisë


Publikuar më:


RIGA IMERI nga Sllatina e Vitisë,ka triumfuar në KIMURA CUP në Nord-Ost të Gjermanisë

Riga  edhe pse vetëm 9 vjeçare triumfoi në kategorinë e luftërave deri në 14 vjeç dhe u stolis me medalje të artë.

Edhe vëllai i saj QAHIL IMERI, një entuziast 7 vjeçar zuri vendin e tretë në luftëra sportive. Që të dy sa herë vijnë në pushime në Kosovë ushtrojnë në klubin e karatesë Kastrioti në Ferizaj me që ushtrojnë të njëjtin stil, Shito Ryu.

Është kënaqësi të valëvitet flamuri nga sukseset e fatosave anekënd globit.

15450945_1584020968280526_970902012_n 15435858_1584020944947195_251637012_n 15450982_1584020948280528_1252530834_n 15401455_1584020954947194_463093379_n 15320422_1584020951613861_1945997472_n

Comments
To Top