Ferizaj

Reperi i njohur Azet, në duart e ish kampionit, Përparim Hajdini


Publikuar më:Përparim Hajdini, djaloshi me prejardhje nga Prelezi i Ferizajit por që jeton dhe vepron në Zvicër është një person i respektuar në vendin helvetik si ish kampion në Kickbox por edhe si një punëtor i madh ne salonin e tij të frizerit “Bülicoiffeur” në Bülach ku edhe ka gjetur për momentin qetësinë shpirtërore.

Tek ai sot po frekfentojne emra të njohur të muzikës dhe artit botëror, kurse si më i regullt duket të jetë një reper i njohur, AZET.

Hajdini thotë se artistët vijnë tek saloni i tij sepse ai po ofron shërbime të mira dhe klientët po kënaqen me kualitetin që ofron, ndërkohë që ai publikisht po i falinderon të gjithë ata që i besojnë.

To Top