Ferizaj

Reçica: Ditë historike, Kosova në UEFA


Publikuar më:


Sot u konkretizua sakrifica dhe angazhimi i shumë sportistëve dhe sportdashësve tanë për ndërkombëtarizimin e futbollit kosovar, ka shkruar Elmi Reçica, deputet i PDK-së .

Deputeti nga  Partia Demokratike e Kosovës, Elmi Reçia ka përgëzuar për pranimin e Kosovës në UEFA.

“Sot u konkretizua sakrifica dhe angazhimi i shumë sportistëve dhe sportdashësve tanë për ndërkombëtarizimin e futbollit kosovar”, ka shkruar Reçica në profilin e tij Facebook.

Comments
To Top