Lajme

Reagon PDK-ja: Nisma po ndërton alibi për të prishur mbarëvajtjen


Publikuar më:


Dega e PDK-se Drenas

Zëdhënësi i PDK-së në Drenas, Betim Berisha, i ka demantuar pretendimet e Nismës, duke thënë se kjo është vetëm manipulim i opinionit nga ana e Nismës dhe asgjë më shumë.

Berisha për Telegrafin ka thënë, se Nisma e ka Sankocin si halë në sy dhe tashmë vetëm ka filluar të ndërtojë alibi për ta prishur mbarëvajtjen e këtij procesi, meqë fshati ka shumë aktivistë të PDK-së.

“Ajo rrugë të dërgon për në Lipjan dhe ata persona, siç shihet, vetëm janë ndalur për të folur me njëri-tjetrin”, ka thënë Berisha.

Sipas Berishës, këto janë përpjekje vetëm për ta manipuluar opinionin publik, gjë të cilën Nisma gjithmonë është munduar ta bëjë.

.

Comments
To Top