Ferizaj

Rea Sylejmani, 16 vjeqarja që do të avokojë çështjet gjinore në Parlamentin Europian


Publikuar më:


Rea Sylejmani, vetëm 16-të vjeqe, në mesin e shumë anëtarëve të organizatave të ndryshme nga e gjithë bota, përzgjedhet që të avokojë para ministrave të Parlamentit Europian në Bruksel, mbi dhunën dhe diskriminimin e vajzave dhe grave në gjithë botën, shkruan KultPlus.com
Ky do të jetë një shembull i mirë për të gjithë të rinjët dhe të rejat që për qëllim kanë angazhimin e tyre në çështjet publike.

To Top