Ferizaj

Qyteti i Ferizajt bëhet edhe me një sallë sportive.


Publikuar më:


Lajmin e ka bërë të ditur kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu.

Salla është para përfundimit të punimeve në fshatin Gaçkë dhe kjo i ka gëzuar tejmase banorët e këtij fshati.

“Palestra sportive në Gaçkë drejt përfundimit, për ta gëzuar sportistët e sportdashësit jo vetëm nga Gaçka por i gjithë Ferizaj”, ka shkruar Aliu në profilin e tij në facebook.

To Top