Ferizaj

QKMF pranoi 10,000 maska donacion nga Misioni i Kombeve të Bashkuara në Kosovë


Publikuar më:


Një kontigjent prej 10,000 maskash u dhurua për Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në Ferizaj nga Misioni i Kombeve të Bashkuara në Kosovë, me qëllim përballimin më të lehtë me pajisje mbrojtëse në këtë situatë pandemie.

Pranimin e donacionit e bëri drejtorja e Drejtorisë së Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale, Abetare Kurti Maliqi dhe drejtorja e QKMF-së, Nadire Imeri. Ky donacion, të cilin shprehim falënderimin publik ndaj donatorit, paraqet rëndësi për funksionimin në kuptimin e masave mbrojtëse të stafit shëndetësor të QKMF-së.

To Top