Ferizaj

QKMF e Ferizajt në pritje të furnizimit me vaksina nga Ministria e Shëndetësisë


Publikuar më:


Furnizimi me vaksina kundër virusit Sars-Cov-2 për QKMF e Ferizajt nga ana e Ministrisë së Shëndetësisë, me qëllim vaksinimin e grupmoshave mbi 65 vjeç, siç ishte paralajmëruar për këtë të hënë, nuk arritën sot. Kjo bëri që të interesuarit për vaksinim të mos merrnin shërbimin, ndonëse i gjithë stafi dhe të gjitha përgatitjet ishin dhe janë të gatshme nga ana e QKMF-së në sallën e sportit të Shkollës së Bujqësisë në Ferizaj.

Stafi drejtues dhe shëndetësor në QKMF janë në pritje të furnizimit me vaksina nga Ministria e Shëndetësisë që të rifilloj vaksinimin. Qytetarët e grupmoshave mbi 65 vjeç do të kontaktohen dhe njoftohen me kohë për arritjen e vaksinës.

To Top