Ferizaj

Punimet në rrjet, KEDS tregon se ku do të ketë ndërprerje të energjisë dy ditët e ardhshme në rajonin e Ferizajt


Publikuar më:


Punime nga palët e treta

08.12.2022

Nga NS 110/35/10[kV] Ferizaj 1 do të ndërprehet:

LP 10kV Qyteti (kodi: 40000001) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: rrugët: Adrian Krasniqi, Agim Bajrami (një pjesë), Aleksandër Gjaovani (një pjesë), Ali Hadri (një pjesë), Avni Rrustemi, Dërvish Shaqa, Trepçës, Elhami Hasani, Fan Noli, Fshati Vjetër (Magjistralja Kaçanik), Gursel e Bajram Sylejmanit, Hasan Prishtina, Hasan Remniku, Iljaz Kodra, Isref Begolli, Kalabrisë (një pjesë), Kemajl Etemi (1 konsumator), lagjja e Qiraxhive (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Kaçanik, Magjistralja Ferizaj-Prishtinë, Migjeni, Milihat Ajeti, Mujadin Aliu (një pjesë), Muskim Mulliqi (një pjesë), Oso Kuka, Petar Koqiq, Rexhep Bislimi, Qiragji, Softaj, Tefik Idrizi, Tetovës, Tomas Mandela, Varosh, Vezir Jashari, Zenjullah Zejna, fshati Bibaj (një pjesë) dhe Greme (1 konsumator).

Arsyeja: Realizimi i sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

09.12.2022

Punime nga palët e treta

NS 35/10[kV] Ferizaj 2 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Rasim Reshani (kodi:40041037258) nga ora 10:00-15:00

Vendet: rr.Sali Çeku ( një pjesë) dhe rr.Tahir Sinani ( një pjesë).

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, ndërrimi i panelit të tensionit të ulët.

To Top