Ferizaj

Punimet e KEDS-it në rrjet. Në këto vende do të ketë ndërprerje me 5 dhe 6 Mars


Publikuar më:


Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:

Degëzimi 10kV (Kodi 40043007098, 039, 040, 042, 223, 036, 116, 041, 043, 037, 044, 045, 046, 047, 249, 048, 245, 049, 050, 051, 229, 099) nga ora 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Kaçaniku i Vjetër, Begraca dhe Stagrova.

Arsyeja: Ngritja e shtyllës betoni 12/1600 dhe vendosja e 2 konzollave të tensionit të mesëm sipas projektit TS Çardak Kaçanik i Vjetër.

* * *

Punime nga palët e treta

05.03.2021

1.

Në NS 35/10kV Shtërrpca do të ndërprehet:

NS10/0.4kV TS Vikendica (Kulla) (kodi: 40044003012)  mga ora 13:00 deri 16:00

Vendet: Një pjesë e rrugës Brezovica, Vikendicat, një pjesë e Brezovicës.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit dhe panelit të tensionit të ulët sipas  pëlqimit elektro-energjetik.

2.

Në NS 35/10 kV Ferizaj II  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bablaku-Bizneset (Kodi: 40041005) prej orës 09:00 deri 18:00

Vendet: Trimi, Bablaku, Mirashi, Cernilla, Murakova; bizneset:Ballkani qeramikë, Xheni Group,

Ferplast 2, Eurometali, Kosova limos, Platinium, Swis, Relax, Elda Patroni dhe Next home.

Arsyeja: Demontim i rrjetit ekzistues, si dhe ngritja e shtyllë metalike të dyfishte TND2 <60° sipas zgjidhjes teknike.

3.

Në NS 35/10kV Ferizaj ll do të ndërprehet:

Dalja  10 kV Betoni ( Kodi: 40041002) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: rr.”Prizreni”, Saraishta, Lloshkobare, Llojza, Kosina, Slivova, Dremjaku dhe bizniset private.

Arsyeja: Demontim i rrjetit ekzistues, si dhe ngritja e shtyllës metalike të dyfishtë TND2 <60° sipas zgjidhjes teknike.

Punime nga palët e treat

06.03.2021

1.

TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV TS Halit Ibishi (Kodi 40000003211) nga ora 09:00 deri në 16:00

Vendet: rr. Fehmi Agani.

Arsyeja: Ndërrimi i ormanit të tensionit të ulët sipas pëlqimit elektro-energjetik.

2.

TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Degëzimi 10kV (Kodi 41000011306, 309, 377, 394, 315, 380, 027, 041, 289, 378) nga ora 14:00 deri në  17:00

Vendet: N.T.P. “Solid”, Universiteti “FAMA”, LAB-OIL, MACKAR L.L.C, Atlantik Group Bashkimi Projekt, Terminali (Standard benz), TS ”Afrimi” Betonjerka, Preoc, N.P.T. ” Decon “, NTP “SOLID”  Mahir Hanxhiu.

Arsyeja: Realizimi i sistemit hyrje/dalje sipas pëlqimit elektro-energjetik.

To Top