Ferizaj

Punime në rrjet, në Ferizaj këto vende do të mbeten pa rrymë ditët në vijim


Publikuar më:


KEDS-i njofton se për shkak të punimeve në rrjet, në këto vende do të ketë ndërprerje të rrymës.
Punime në projekte investive
Data e punimit: 17-01-2020
1.
Nga TS 35/10kV Ferizaj 1 – Dalja 10kV Drejtimi i Kinemasë do të ndërprehet:
NS 10/0.4kV TS Zenel Hajdini (Kodi: 40040004023) prej orës 09:00 deri në 21:00.
NS 10/0.4kV TS Kinemaja e re (Kodi: 40040004201) prej orës 09:00 deri në 21:00.
NS 10/0.4kV TS Stadioni (Kodi: 40040004024) prej orës 09:00 deri në 21:00.
NS 10/0.4kV TS Ndërtesa (Kodi: 40040004029) prej orës 09:00 deri në 21:00.
Vendet: Rrugët: Ahmet Hoxha, Behxhet Sojeva, Bekim Osmani, Drenica, Adriatikut, Dibrës, Lepenci, Lulzim Guta, Mulla Nazifi, Rifat Berisha, Sadik Trafashiku, Sali Baliu, Sharrit, Skendërbeu dhe Zenel Hajdini.
Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e kthinave RMU, e transformatorit dhe e panelit.
Data e punimit: 18-01-2020

1.
Në NS 110/10 kV Ferizaj 2 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Sillosi( (Kodi: 40041001) prej orës 10:00-15:00
Vendet: Ferizaji një pjesë, Talinovci i Muhaxherëve, Sazlia, Papazi, Pojata, Rahovica, Softaj, dhe Fusha e Madhe.
Arsyeja e ndërprerjes: Punime në projektin “Sillosi” Lot 28, për montimin e shtyllave nën tension sipas projektit.

To Top