Ferizaj

Punime në rrjet, KEDS njofton se cilat vende do të mbesin pa rrymë dy ditët e ardhshme në rajonin e Ferizajt


Publikuar më:


Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

02.02.2023

Ferizaj

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

NS 35/10(20) [kV] Magure do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] Harilaq i (shkolla) Vogël (kodi: 41048003058) nga ora 11:30 deri 15:30

Vendet: Harilaq te  Shkolla.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, punime në NS  Harilaq i Vogël (shkolla) në tensionin e mesëm dhe të ulët.

Vërejtje:  Në NS 10/0.4 [kV] Harilaq i (shkolla)  Vogël  do të shkyçet vetëm ajo dalje 0.4 [kV] në të cilën punohet.

Punime në projekte investive

1.

TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ujevara (kodi: 40041011) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Rr. Nerodimes, Ujëvara, Frigoriferi dhe Barakat.

Arsyeja: Projekt investiv, demontimi i shtyllave të drurit dhe përçuesit.

2.

TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV TS Azmani  (kodi: 40041001031) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Rr. Ferat Hashani.

Arsyeja: Projekt investiv, demontimi i shtyllave të drurit dhe përçuesit.

03.02.2023

Punime në projekte investive

1.

Nga  NS 110/35/10 [kV] Ferizaj 1 do te ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Fshatrat (kodi: 40000002) prej orës  09:00 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: Dardania, Haki Braha (1 konsumator), Mirosalë, Mirosalë lagjja Bytyqi, Dedaj dhe te Shkolla, Rexhep Bislimi (1 konsumator); fshatrat: Sojevë, Tankasiq dhe Zllatar.

Arsyeja: Projekte investive, demontimi i shtyllave të drurit dhe përçuesit për projektin Lot 28_2019 Fshatrat (Capex).

To Top