Ferizaj

Punime në rrjet, KEDS-i njofton për ndërprerje të rrymës në disa zona të Ferizajt


Publikuar më:


Për shkak të punimeve në rrjet dhe siguri të sistemit, KEDS-i ka njoftuar se në disa pjesë të Ferizajt do të këtë ndërprerje të rrymës.

Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet:

Punime në projekte investive

Data e punimit: 19-01-2021

1.

Në NS 110/35/10kV Ferizaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qyteti  (kodi: 40000001) prej orës 09:00 – 13:00

Vendet: rrugët: Adrian Krasniqi, Agim Bajrami (një pjesë), Aleksandër Xhuvani (një pjesë), Ali Hadri (një pjesë), Avni Rrustemi, Dërvish Shaqa, Trepçës, Elhami Hasani, Fan Noli, Fshati Vjetër (magjistralja Kaçanik), Gursel e Bajram Sylejmanit, Hasan Prishtina, Hasan Remniku, Iljaz Kodra, Isref Begolli, Kalabrisë (një pjesë), Kemajl Etemi (1 konsumatorë), lagjëja e Qiraxhive  (një pjesë), Magj. Ferizaj-Kaçanik, Magjistralja Ferizaj-Prishtinë, Migjeni, Milihat Ajeti, Mujadin Aliu  (një pjesë), Muskim Mulliqi  (një pjesë), Oso Kuka, Petar Koqiq, Rexhep Bislimi, Qiragji, Softaj, Tefik Idrizi, Tetovës, Tomas Mandela, Varosh, Vezir Jashari, Zenjullah Zejna, fshati Bibaj  (një pjesë) dhe Greme (1 konsumator).

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

2.

Në NS 110/35/10kV Ferizaj  nga dalja 10 kV Rexhep Bislimi do të ndërprehen:

TS 10/0.4 kV Shen Jeronimi ( kodi: 40000003201) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV f&a Inxhinjeringu ( kodi: 40000003206) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Qendra e Kompetencës   ( kodi: 40000003247) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV RE-ing  ( kodi: 40000003204) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Hasan Prishtina   ( kodi: 40000003205) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Kisha Katolike II  ( kodi: 40000003209) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Bibaj e re   ( kodi: 40000003202) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Pylltaria  ( kodi: 40000003203) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Fakulteti I shkencave  ( kodi: 40000004257) prej orës 09:00 -21:00

To Top