Lajme

Publikohen rezultatet e të pranuarve në konvikte dhe mensë


Publikuar më:


Qendra e Studentëve e UP-së “Hasan Prishtina” në Prishtinë, sot ka publikuar rezultatet për pranimin e studentëve në konvikte për vitin akademik 2019/2020.

Sipas njoftimit të QS-së, konkursi ishte i hapur nga data 4 deri më 13 shtator, ku gjatë kësaj kohe për strehim në konvikte dhe për ushqim në mensë kanë aplikuar rreh 6 500 studentë.

Në këtë link mund t’i gjeni emrat e të pranuarve në konvikte dhe për ushqim në mensë.

To Top