Lajme

PTK paralajmëron telefona të mençur e orë dore për klientë


Publikuar më:


Posta dhe Telekomi i Kosovës për klientët e saj do të shpërndajë telefona të mençur dhe orë të mençura, që punojnë me një SIM kartelë të Valës, që do t’iu jepen fëmijëve për t’i mbajtur në dorë dhe prindërit do të dinë në çdo moment se ku janë ata.

Kështu ka thënë drejtori menaxhues i Telekomit të Kosovës, Agron Mustafa.

Ai në një konferencë për media, duke prezantuar këto, siç i ka quajtur, superprodukte të reja të Vala dhe risitë e Telekomit, ka thënë se asnjëherë më parë nuk është ndjerë më evropian se sa javën e fund.

Mustafa ka thënë se Telekomi ka qenë e vetmja kompani, e cila ka qenë si kompani e telekomunikacionit në rajon dhe kudo në botë.

Comments
To Top