Ferizaj

PSD në Ferizaj shënon Ditën Ndërkombëtare të Personave me Sindromën Down


Publikuar më:


Sot në Ditën Ndërkombëtare të Sindrome Down, përfaqësues të Partisë Socialdemokrate, dega në Ferizaj, me Deputetin Faton Topalli, vizituan Organizatën Joqeveritare Handikos.


Së bashku me drejtoreshën Xhemile Murseli dhe menaxherin e programit Enver Kosumi zhvilluan një bashkëbisedim për problemet dhe mundësinë për një të ardhme më të zhvilluar në shërbim të personave me aftësi të kufizuar.

Gjithashtu në orën 14:00, në Sheshin “Adem Jashari” u organizua një marsh sensibilizues të personave të prekur nga Sindroma Down.

To Top