Ferizaj

PSD hapë zyre edhe në Ferizaj


Publikuar më:


Partia Socialdemokrate vazhdon shtrirjen dhe zgjerimin e saj gjithandej Kosovës.
Dje, në hapjen e zyrës në Ferizaj, kryetari Shpend Ahmeti, sekretari organizativ Naim Jakaj dhe koordinatori i degës Faton Topalli, kanë paraqitur para mbështetësve e simpatizuesve, nevojën për politika sociale dhe domosdoshmërinë për organizim demokratik, si projekt politik i së ardhmes drejt ndërtimit të një shoqëri të drejtë, zhvillimore dhe barazitare.
Ferizaj i keq-qeverisur herë nga LDK e herë nga PDK, vuan ende nga mungesa e nevojave ekzistenciale, si uji i pijshëm, kanalizimet dhe planifikimi i duhur hapësinor e urbanistik.Motivimi dhe gatishmëria për angazhim politik i shprehur sot nga ferizajasit shpërfaq besimin mbretërues në Partinë Socialdemokrate; si mundësi për ta ringjallur ekonominë, reformuar sistemin e drejtësisë dhe përmirësuar cilësinë e arsimit gjithëpërfshirës, u tha me rastin e hapjes së zyrës në Ferizaj nga ky subjekt politik.

To Top