Ferizaj

Protestuesit në Ferizaj hedhin ngjyrë mbi policët


Publikuar më:


Qytetarë të shumtë të mbledhur sot para stacionit policor në Ferizaj kanë protestuar në shenjë revolte ndaj vra sjes së 18 vjeçares në këtë qytet.

Protestuesit në shenjë revolte kanë hedhur ngjyrë të kuqe në drejtim të policëve.

Me parulla të shumta dhe thirrje për drejtësi protestuesit kanë kërkuar dënim maksimal për vra sësit e 18 vjeçares, ndërsa në shenjë revolte kanë hedhur ngjyrë të kuqe në drejtim të Policisë.

“Poshtë institucionet patriarkale”, “Jeta e grave hajgare për shtetin”, “Dën im maksimal për Dardan Krivaqën”, “Dën im maksimal për Arbër Sejdiun”, “Duam drejtësi për Marigonën”, “Drejtësi për krejt gratë e vra me”, “Adresoni dhu nën institucionet përgjegjëse”, “Dën ime maksimale për vra sësit e grave”, “Policia i ka duart me gjak”, “Prokuroria i ka duart me gjak”, Përdh unuesit e vra sësit e grave enden të lirë”, “Për dhu nuesit në burg”, , “Mos e bëni normë vra sjen e grave”, “Mos i lëshoni me procedura të rregullta”, ishin thirrjet kryesore të protestuesit.

To Top