Ferizaj

ProNet organizon fushatë bamirësie “Të ndihmojmë të varfërit”


Publikuar më:


Shtime. 30 Qershor 2016

Rrjetëzimi i OJQ-ve lokale ne Shtime PRO NET ne Shtime ka marre një Iniciative për te ndihmuar familjet ne nevoje tani kur jemi ne prag te festes se Fitër Bajramit.

Ndihmat mund ti jepni ne forma te ndryshme :

Duke dhuruar rroba te cilat nuk i përdorni me,

Duke ndihmuar me artikuj ushqimor dhe higjenik .

 

Kjo Iniciative po merret për të tretin vite me radhë .

Pikat e grumbullimit janë këto:

1.Shtime , 045 -411 – 861

2.Petrovë, 044 – 981 – 501

3.Reçak, 044 – 891 – 193

4.Pjetërshticë , 044 – 718 – 654

5.Muzeqinë, 044 – 812 – 048

6.Zborc, 045 – 417 – 536

7.Godanc,044 – 996 -362

Afati për të dhuruar rroba është deri më datë 03 Korrik 2016 ditë e diele në mbrëmje.

Ndërsa ndihmat shpërndahen gjatë ditës së Hënë me datë 04 Korrik 2016.

Broshura 3 [84121101]

Comments
To Top