Lajme

Profesori shqiptar, gjimnazistëve: Dora ju thaftë atyre që votuan Zaevin


Publikuar më:


Lideri i LSDM-se, Zoran Zaev

Një nxënës i pranishëm në këtë orë, i ka treguar agjencisë së lajmeve INA, se si shqiptarët kanë votuar një parti maqedonase.

“Ai e filloi orën duke thënë: Të gjithë ata shqiptarë që kanë votuar LSDM-në ju thaftë dora. Pastaj vazhdoi duke thënë: Prej sot ecni rrugës dhe në vehte pëshpëritni: Unë jam tradhtar. Edhe pse ne jemi viti parë dhe nuk kemi të drejtë vote,  ai mbante orë politike”, deklaroi nxënësi.

Agjencia e lajmeve INA nuk do të bëjë publik emrin e profesorit për mos dëmtuar imazhin e shkollës.

.

Comments
To Top