Ferizaj

Prof.Dr. Safet Beqiri “Doctor Honoris Causa” i Universitetit të Tiranës


Publikuar më:


12.01.2018.Prof. Dr. Safet Beqiri pranoi sot titullin “Doctor Honoris Causa” nga Universiteti i Tiranës

 

Prof. Dr. Safet Beqiri pranoi sot titullin “Doctor Honoris Causa” nga Universiteti i Tiranës në shenjë nderimi e mirënjohje për veprat dhe kontributin e tij të jashtëzakonshëm e profesional në ngritjen e nivelit të shëndetësisë shqiptare në nivelin ndërkombëtarë.

To Top