Ferizaj

Prindërit ankohen për gjendjen   e shkollave në ditën e parë të fillimit të vitit shkollorë (Foto)


Publikuar më:


Ditëve të fundit pati deklarata se  për fillimin  e vitit të ri shkollorë janë bërë të gjitha përgatitjet teknike.

U paraqiten  edhe projekte të cilat  janë realizuar dhe investime të cilat janë bërë që ky vit shkollor të filloi sa më mirë.

Por me të filluar dita e parë pati edhe reagime të prindërve të cilët shprehen pakënaqësit e tyre në lidhje me përgatitjen  e objekteve shkollore për vitin e ri shkollor.

Ankesa pati në shkollën fillore “Gjon Serreçi” në Ferizaj, një nga shkollat më të mëdha në komunë.

“Kushtet në të cilat gjendet kjo shkollë sot aspak  nuk është e gatshme për fillimin e mësimit. U tha se është investuar dhe është meremetuar nga brenda  por  gjendja në të cilën kjo shkollë po fillon mësimin është shumë e keqe. Klasët nuk janë renovuar  dhe papastërti ka  gjithëkah. Nuk e di aështë kjo në mungesë të investimeve apo nga pakujdesia por  në këtë gjendje nuk do të ishte mirë as të filloi mësimi” tha Shpresa Azemi, e cila është edhe asambliste në asamblenë komunale nga radhët e PDK-së.

Azemi tha se këtë problem do ta ngrisë edhe në mbledhjen e radhës së Asamblesë Komunale.

Ajo ka dërguar edhe disa foto për gjendjen e kësaj shkolle në ditën e parë të fillimit të vitit shkollorë

14233849_10208580926298947_430447139_o 14248127_10208580926138943_1120989654_o 14233346_10208580926058941_282534367_o 14274494_10208580926018940_839537133_o 14247744_10208580925898937_1285081509_o 14247530_10208580925858936_1328024715_o 14273393_10208580925538928_1015744403_o 14203576_10208580925258921_949509825_o 14247757_10208580924898912_927467102_o 14233484_10208580924858911_227242727_o 14274459_10208580924818910_593676149_o 14273268_10208580924618905_1644621786_o 14203550_10208580924378899_1675924756_o

Comments
To Top