Ferizaj

Policia e Kosovës uron Bashkësinë Islame për festën e Kurban Bajramit


Publikuar më:


Policia e Kosovës Rajonale në Ferizaj ka vizituar Bashkësinë Islame në Ferizaj për të uruar festën e Kurban Bajramit për të gjithë besimtarët islam.

Komandanti i Policisë rajonale të Ferizajt,Gazmend Hoxha ka uruar KBI-në dhe ka falënderuar për punën e tyre.

Hoxha ka falënderuar KBI-në dhe ka shprehur gatishmërinë për bashkëpunim të mëtutjeshëm.

“Jemi këtu të urojmë KBI-në dhe qytetarët e besimit Islam për këtë festë me dëshirën që kjo të jetë simbol i një tolerance,dashurie dhe një shembull i afërsisë mes njerëzve” ka thënë Hoxha.

14329392_1126035924109986_597048273_o 14328918_1126035957443316_231376932_n

Comments
To Top