Ferizaj

Policia e Ferizajt vazhdon aksionin ‘’Lëmoshë kërkuesit’’


Publikuar më:


Drejtoria Rajonale e Policisë në Ferizaj , ka vazhduar aksionin e
planifikuar, për të ndaluar lëmoshë kërkuesit në qytetin e Ferizajt.
Në kuadër të këtij aksioni policia, ka ndaluar dy persona : M.S. (F/SH) e
moshës 48 vjeçare dhe H.SH ( M/SH) i moshës 69 vjeçar, tek të cilët
janë gjetur një sasi e parave dhe ndaj tyre u janë shqiptuar nga një
gjobë për kundërvajtje.
Në konsultim me gjyqtarin e Gjykatës Themelore të Ferizajt – Divizioni i
Kundërvajtjes , paratë konfiskohen përkohësisht, deri në vendimin tjetër.
  
Drejtoria Rajonale e Policisë në Ferizaj, do të vazhdojë me aksionin për
parandalimin e dukurisë së kërkimit të lëmoshës në qytetin e Ferizajt, si
dhe apelon te qytetarët që, sa herë hasin në lypsarë, të njoftojnë
menjëherë policinë , stacionin më të afërt, apo përmes aplikacionit
digjital ‘’Lajmëro Policinë ‘’ dhe në numrat kujdestarë : 192 ,0290/326-
250 & 0290/322-406.

To Top