Ferizaj

Policia e Ferizajt fillon planin operativ ,,Siguria në shkolla”


Publikuar më:


Ferizaj. 13.09.2016. Me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor,DRP Ferizaj dhe Stacionet policore të cilat i mbulon kjo drejtori, kanë filluar së implementuari planin operativ,,Siguria në shkolla” me qëllim të ofrimit të sigurisë për të gjithë nxënësit dhe personelin arsimor,si në hapësirat shkollore,ashtu edhe rreth tyre.

“Faza e parë e planit ka të bëj me ligjerata nga pjesëtarët e PK-së lidhur me trafikun rrugor dhe sjelljet e nxënësve gjatë udhëtimit shtëpi-shkollë dhe anasjelltas,kurse në afërsi të shkollave në kohën e ardhje-vajtjes së nxënësve ,e sidomos të klasave të para, do të kujdesen policët për mbarëvajtjen e komunikacionit” ka thënë Agim Gashi

Pas përfundimit të ligjëratave nëpër shkolla,do të vazhdohet me fazën e dytë  me punë praktike në teren,ku do të përfshihen  një pjesë e këtyre nxënësve .   

Comments
To Top