Ferizaj

Policia dhe të rinjtë e Ferizajt, vazhdon programi ‘Patrullojmë së Bashku’


Publikuar më:


Bazuar në Strategjinë e Integruar  të Policimit të Drejtuar nga Inteligjenca dhe Policimit në Bashkësi, bashkëpunimit me qytetarët, si dhe gjendjen aktuale në komunikacionin rrugor, Drejtoria Rajonale e Policisë në Ferizaj, në bashkëpunim me OJQ ‘’Kuvendi i të Rinjëve të Ferizajt’’  ka filluar të implementojë projektin e përbashkët “ Patrullojmë së Bashku” 

Qëllimi i implementimit të këtij  aktiviteti të përbashkët me shoqërinë civile,është ngritja e bashkëpunimit me qytetarët, si partnerët tanë kryesorë në krijimin e një ambienti të sigurt për të gjithë qytetarët, pastaj  shtimi i aktiviteteve, pikave të kontrollit dhe prezencës policore si dhe sensibilizimi i drejtuesve,  të të gjitha kategorive të automjeteve, pjesëmarrës në komunikacion, me synim parandalimin e aksidenteve në komunikacion në përgjithësi e në veçanti atyre me fatalitet.

To Top