Ferizaj

Poblikohet Video GuidaTuristike e qytetit të Ferizajt


Publikuar më:


Poblikohet  Video GuidaTuristike e qytetit të Ferizajt e cila  do të jetë në shërbim të vizitorëve, sidomos të huaj që do ta vizitojnë qytetin këtë qytet dhe me të cilin do të njoftohen për vendet të cilat ja vlejnë të vizitohen dhe do të kenë informata për qytetin.

Comments
To Top