Ferizaj

Plus Center të premtën shpërndan miell për familjet skamnore


Publikuar më:


Kompania Plus Center në Ferizaj të premten me 28.12.2018 do të shpërndaj 5 ton miell për familjet skamnore.

Ndërsa nxënsave të shkollave fillore të Ferizajt do t’iu shpërndahen për festat e fundvitit shumë dhurata përmes donatores Elodina Avdiu e lindur dhe rritur ne Francë me kontributet e mbledhura.

Plus Center nuk ka ngritur dot çmimin e bukës dhe siguron gjithë konsumatorëet se këtë nuk do ta bëjë as në të ardhmën.

Njëherit, Sylejman Neziri pronari i kësaj kompanie të vetme në Kosovë që nuk merr dhe nuk shet dot produktet e Serbisë në vendin tonë, uron gjithë shqiptarët anëmbanë botës formimin e Ushtrisë së Kosovës dhe festat e fundvitit.

To Top