Ferizaj

Pjesë të Ferizajt,  nesër dhe pasnesër pa rrymë 


Publikuar më:


Më 13.05.2016 në NS 110/35/10 kV Bibaj do të shkyçet:

  • Dalja 10kV Fshatrave – Dardanisë  prej orës 08:00 – 09:30.
  • Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fshati i Vjetër, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj dhe Zllatari.
  • Dalja 10 kV Qyteti prej orës 10:00 –  12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e qytetit të Ferizaj ( rruga e Varoshit me rrethinë) dhe Nikadini.

Arsyeja: kalimi i rrjetit nga shtylla e drurit e dëmtuar në shtyllën e betonit  10kV.

Më 14.05.2016  në TS 110/35/10 kV Lipjan do të shkyçet:

Dalja 10 kV Bablaku (41000001)  nga ora  09:00 deri në orën  12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bablaku, Pojata, Cërnilla, Mirashi, Babush i Muhaxherëve, Surqina, Tërni dhe konsumatorët komercialë.

Arsyeja: punime në LP 400kV (Kosove B – Ferizaj 2) – bëhet për nevojat e ndërtimit të autostradës Prishtinë – Hani i Elezit.

 

Comments
To Top