Lajme

Përveç Gjuhës Shqipe, kusht i Ziadin Selës edhe Kryetari i Parlamentit (Video)


Publikuar më:


Sela theksoi se mandatet e Aleancës nuk janë pronë e askujt, por janë vullnet i popullit dhe se Aleanca për Shqiptarët nuk heq dorë nga kushtet për të cilat edhe ka marrë votat.

Gjuha Shqipe zyrtare në gjithë territorin e Maqedonisë dhe Kryetari i Parlamentit janë kushtet kryesore të Aleancës për Shqiptarët për çdo bllok politik, kushdoqoftë ai, i majtë apo i djathtë, shqiptar ose jo.

.

Comments
To Top