Ferizaj

Përfundon numërimi i votave nga Diaspora, këto janë rezultatet për të gjitha komunat


Publikuar më:


Ka përfunduar numërimi i votave nga Diaspora, apo të njohura si votat e ardhura me postë.

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve ka përfunduar pak më parë, e ky proces ka qenë në zhvillim e sipër gjatë tërë ditës.

Në njoftimin e bërë së fundi është theksuar se votat me postë ishin dërguar në adresë të KQZ-së gjatë periudhës 15 shtator-15 tetor për Zgjedhjet Lokale 2021,transmeton lajmi.net.

Më poshtë mund të shihni edhe votat e diasporës, se kush nga kandidatët mori më tepër e kush më pak.

To Top