Lajme

Për të mbajtur familjen, pensionisti del në rrugë për të kërkuar punë krahu (Video)


Publikuar më:


ilaz-bajra-780x439

Sipas Bankës Botërore, Kosova vazhdon të përballet me normat të larta të papunësisë dhe varfërisë.

Pasi që ka punuar 40 vite në minierën e Trepçës, Ilaz Bajra tashmë është pensionist. Në kushte normale ai do duhej të kalonte pleqërinë duke pushuar. Por, atij i duhet të dal për çdo ditë në njërën nga rrugët e kryeqytetit, afër Stacionit të Trenit, për të kërkuar punë krahu.

E bënë këtë ngase asnjë nga shtatë anëtarët e familjes së tij nuk punon. /Tribuna Channel/

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=WPBU00T3UuM?feature=oembed]

Comments
To Top