Ferizaj

Për projekte kapitale për 2020-n në Ferizaj, tre milionë euro


Publikuar më:


Komuna e Ferizajt ka përmbyllur procesin e dëgjimeve buxhetore për hartimin e projekteve për vitin 2020, mirëpo banorët dhe monitoruesit e këtij procesi kanë kërkuar nga komuna të futen në listë të gjitha projektet e propozuara nga vetë qytetarët me arsyetim se ato janë të domosdoshme, shkruan sot “Koha Ditore”.

Mirëpo, Komuna e Ferizajt nëpërmjet një raporti ka dhënë detaje se për vitin 2020 mund të investojnë vetëm 3 milionë euro për projekte të reja kapitale me arsyetim se 6 milionë të tjera janë të kontraktuara nga e kaluara.

Ndërkohë gjatë dëgjimeve buxhetore banorët e Ferizajt dhe të fshatrave më së shumti kanë kërkuar ndërtimin e kanalizimit, ujësjellësit, asfaltim të rrugëve, riparim të objekteve shkollore dhe disa projekte të tjera duke i cilësuar të domosdoshme.

To Top