Lajme

Për liberalizimin e vizave, aktakuzë për 150 persona


Publikuar më:


Prokuroria e Shtetit

Por, nga dita kur Komisioni Evropian pas rekomandimit pozitiv për vizat kërkoi rezultatet në këtë drejtim, Prokuroria e Shtetit është bërë aktive më shumë se kurrë.

Ky institucion për të plotësuar këtë kriter në mënyrë që kosovarët të lëvizin lirshëm në zonën Schengen ka shënjestruar deri më tani 33 raste që po i konsiderojnë të nivelit të lartë.

Prej tyre për 21 raste janë ngritur aktakuza, ku janë të përfshirë 150 persona dhe 4 subjekte juridike, ka konfirmuar për Tribuna Channel, Liridonë Kozmaqi-Hajdaraj, nga Zyra e për Informim në Prokurorinë e Shtetit.

Comments
To Top