Lajme

Për kodin telefonik bisedohet më 26 shtator


Publikuar më:


Marko Gjuriq

Marrëveshja për telekomunikacionin është arritur në gusht të vitit të kaluar dhe parasheh që Kosova të ketë kod të vetin, kurse Telekomi i Serbisë të funksionojë lirshëm në Kosovë, shkruan Tanjug, transmeton Klan Kosova.

Gjuriq ka thënë se pala kosovare, po insiston që të përvetësojë pasuritë e Telekomit të Serbisë dhe t’i deklarojë si pronë të Postës dhe Telekomit të Kosovës.

Comments
To Top