Lajme

Për herë të parë do të paguhen gratë e papuna


Publikuar më:


Projetkligji i ri i lehonisë me risi Krahas ligjit të punës në konsultim publik është edhe ligji për pushimin e lehonisë dhe pushimin prindëror. Në këtë ligj thuhet se gratë e punësuara gëzojnë të drejtën për një vit  pushim të lehonisë. Risi në këtë ligj është se të gjitha lehonat, të cilat nuk punojnë do të gëzojnë të drejtën e pagesës brenda 6 muajve të parë në vlerë 100 euro./21Media

To Top