Ferizaj

Pemët vishen me xhaketa në Ferizaj, që t’i marrin njerëzit në nevojë


Publikuar më:


Tash kur koha është ftohur, shumë qytetarë që jetojnë me social nuk kanë kushte për blerje të një xhakete më të trash për të mos ndjerë të ftohtit e dimrit.

Në Turqi dhe Bullgari, njerëzit kanë ndërmarrë një veprim human duke vendosur xhaketa dhe xhupa nëpër pemë për të pastrehët dhe ata me kushte të rënda ekonomike.

Ky veprim humanitar ka filluar të bëhet edhe në Kosovë, përkatësisht në qytetin e Ferizajt.

Siç shihet në këtë video të postuar me një grup të mbyllur në facebook, xhaketa është e vendosur në pemë, në mënyrë që kushdo që ka nevojë të merr atë.

Një gjest ky mjaftë human në këtë mot të ftohtë.

To Top