Ferizaj

PDAK-së i bashkohen disa degë të PAI-së


Publikuar më:


Partisë Demokratike të Ashkalinjve të Kosovës, i janë bashkuar disa degë të Partisë së Ashkalinjve për Integrim. Kryetari i PDAK–së, Danush Ademi, tha se kjo parti nuk është parti e individëve por është parti e cila mbron interesat e komuniteteve.

Ndërsa ish-kryetarët e degëve të Partisë së Ashkalinjve për Integrim në Mitrovicë, Prizren dhe në Podujevë, treguan arsyet që i shtynë ta braktisin PAI-në.

PDAK tha se këto nuk janë aderimet e vetme në këtë subjekt, pasi që sipas tyre, shumë shpejt pritet të ketë edhe aderime të tjera. / Televizioni Tema /

Comments
To Top