Lajme

Paralajmërimi nga KEDS për ndërprerjet e rrymës më 23 dhjetor


Publikuar më:


KEDS

Prishtinë 

 

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

23.12.2016, NS 35/10 kV Batllave do të shkyçet:

  • Dalja 10 kV Batllava (14015001) nga ora  11:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja dhe premontimi i shtyllave në LP 10 kV.

2.

dt.23.12.2016, NS 35/10 kV Drenas do të shkyçet:

  • Dalja 10 kV Gllobar  (16021008) nga ora  11:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gllobari, Vërboci,Tërsteniku,Çikatovë,Gllanasellë dhe Dobrosheci.

Arsyeja e ndërprerjes: Promontimi i shtyllave 10 kV

3.

23.12.2016, NS 110/35/10 kV Palaj do të shkyçet:

  • Dalja 10 kV Palaj  (18024001) nga ora  11:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi, Bivolak te Berishët, Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullaë, Grabovci, Tr private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe konsumatorët e fshatit Sibovc.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja  e shtyllave 10 kV.

Ndërprerje për investimet me kërkesë të kontraktorëve

1.

23.12.2016, NS 35/10 kV Mazgit do të shkyçet:

  • Dalja 10 kV Raskovës (15019008) nga ora  12:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Raskova,Bakshia,Mulliri Prugovc,Berishët,Arena rstor,Plashnik Prugovc,Vehbi Pllana privat.

Arsyeja e ndërprerjes: Punimi sipas projektit LOT 8.

Gjilan

 

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

23.12.2016, TS 35/10 kV Gjilani III

  • Dalja 10 kV Përlepnicë (60062002) nga ora  10:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Përlepnica (Progres, Tafa, Pro Eng, Remi, Kosova Komerc, Kafana Bunar, Evropa, sera), T.S. Privat Kmetovc (Kabi, Planeti, Kamenolom), T.S Repetitor – Zeleni Vrh,  Kmetovce, Prelepnica, Kosaca I  Silova – Muhaxheri.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllës së tensionit të mesëm.

Ferizaj

 

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më  23.12.2016, në NS 110/35/10kV Lipjan do te shkyçet:

  • Dalja 10 kV Kraishta (41000002) nga ora 10:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rufci I Ri, Rufci I Vjetër, Hallaqi I Vogël, Hallaqi I Madh, Ribar i Vogël, Ribar i Madh, Zllakuqan, Kraishta, Bujani, Bregu I Zi, Godanci i Epërm, Varigoci dhe  Kraishta.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave në LP 10 kV.

Peja

 

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

Më  23.12.2016, në NS 110/35/10 kV Peja 1 do të shkyçet:

  • NS 35/10 kV Peja II (500510) nga ora 08:00 deri në ora 11:00.

Gjatë kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: 2 Korriku, Jarina, Asllaqeshma, Llazi, Shtupeqi i Madh, Llotove, Pepaj, Koshutan, Shkrel, Bogë, Stankaj, Hagjaj, Kuqisht, Drelaj, Bregu Kuqisht, Gjimnazi, Kisha Ortodokse, Kfori Italian, Kisha Katolike, Ambullanca e stomatologjike dhe Dukagjini.

  • NS 35/10 kV Gurakoc (500520) nga ora 08:00 deri në ora 11:00.

Gjatë kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Prekallë, Dobrushë, Kashicë, Dobrusha Epërme, Staradran, Elshan, Berisha, Mavraj, Llugat e Poshtme dhe të Epërme, Ruhot, Gurakoc, Prekalle, Trubohoc, Zabllaq, Zallqi, Shalonovice, Osojan, Tupeq, Bllagaq dhe Dreja.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime të KOSTT-it.

.

Comments
To Top