Lajme

Pandeli Majko: Lirimi i urës mbi Ibër shpresë për nesër


Publikuar më:


Ish-Kryeministri i Shqipërisë, Pandeli Majko ka thënë se largimi i barrikadave mbi lumin Ibër në Mitrovicë është shpresë për nesër. Ka thënë se ajo ishte shenjë e rrënojës së kujtesës ballkanike që barazonte kufijtë me identitetin.

“Mitrovicës po i “pastrohet” ura mbi Ibër. Ajo shte një rrënojë e kujtesës ballkanike që barazonte kufijte me identitetin. Shpresë për nesër”, ka shkruar Majko.

Sot janë është pastruar ura mbi lumin Ibër në Mitrovicë. Këtë marrëveshje të arritur mes Kosovës dhe Serbisë është duke e mbikëqyrur Bashkimi Europian

Comments
To Top