Ferizaj

Pamje nga vërshimet në Ferizaj (Foto-Video)


Publikuar më:


 Shirat që ranë ditëve të fundit  kanë vërshuar shumë pjesë dhe fshatra të Ferizaj.

Këto të reshura kanëë bllokuar edhe rrugën magjistrale Sojevë –Mirosal, afër kampit Bondsteell.

Në këtë pjesë rruga është e bllokuar dhe po shfrytëzohet rruga alternative nëpër fshatin Mirosalë.

Më posht keni video dhe foto nga vërshimet në fshatin Sojevë, Bibaj, Cërnillë dhe Koshare të Ferizajt

To Top