Lajme

Pallaska shpjegon publikisht se si Grabovci mund t’i ikë burgut (Video)


Publikuar më:


Avokat Dastid Pallaska

Ai ka vlerësuar se Grabovci në këtë rrugë ka mbetur i vetëm dhe Prokuroria sipas tij duhet të shfrytëzoj gjendjen aktuale dhe emocionale të ish-shefit të grupit Parlamentar të PDK-së.

Sipas avokatit Pallaska hetime duhet të zgjerohen edhe më shumë dhe Prokuroria siç tha ai duhet ta gjej kush është vërtet shefi i shefave.

Comments
To Top